Dini Casanova vjen me një fotosesion ekstra bashkë me modelen Bernadeta

Dini Casanova vjen me një fotosesion ku dhe shihet në foto bashkë me modele Bernadeta Nikollbibaj e cila së shpejti pritet të shpërthejë edhe si këngëtare.

Bashkë kanë pregaditur një fotosesion ku ai punon edhe si fotograf profesionist duke pasur një studio shumë modern dhe luksoze në Zvicër por Dini nuk e ka lënë anësh edhe muzikën pasiqë së shpejti do të sjellë surpriza të reja në këtë drejtim.