Djalë është fëmija e parë që ka lindur në Strugë për vitin 2019

Sipas njoftimit nga Spitali i struges në ndërrimin e viteve ka lindur dhe fëmija e parë i cili është Djalë ,fëmija ka lindur 4,170 kg dhe ju përket familjes Istrefi nga Belica.

Sipas informacioneve që na përcolli doktor Muahmet Asani, gjatë natës së ndërrimit të viteve kanë lindur 3 fëmijë dhe të tre janë me gjini mashkullore – Djemë, pritet që sot fëmijët e sapolindur ti vizitoj dhe kryetari i komunës z. Ramiz Merko !

Strugalajm.org uron një vit të mbarë dhe sa me shum dashuri dhe suksese ne jet femijeve sa po lindur!!