Donatori Lavdrim Veliu dhuron maska dhe dezinfektues për Shtëpinë e Shëndetit në Gostivar

Lavdrim Veliu i bashkohet listës së donatorëve të cilët kanë dhuruar maska dhe mjete të tjera mborojtëse për Shtëpinë e Shëndetit Publik në Gostivar. Lajmi është bërë i ditur nga vetë udhëheqësia e Institutit shëndetësor përmes një njoftimi në rrjetin social Facebook.

Njoftimi i plotë:

Të nderuar
E falënderojmë donatorin Lavdrim Veliu i cili donoj për IPSH Shtëpinë e Shëndetit në Gostivar

maska mbrojtëse.
materiale dezinfektimi

Kjo ndihmë vullnetare ka ardhur për mbrojtjen e personelit shëndetësor të cilët janë të parët në front që “luftojnë” me pandemin e koronavirusit

Me respekt veçant
Drejtoria e
IPSH SHSH SHËNDETI