DoneLipo një raper me sukses të garantuar (Video)

Reperi DoneLipo i cili eshtë më preardhje nga Gjilani por që jeton në Gjermani, ka sjellur projektin e parë profesional. DoneLipo është vetëm 15 vjeqarë ndërsa tekstet i shkruan vetë si dhe komplet idejat rreth këngëve i përpilon personalisht vetë.

Projekti i parë i tij ka ardhur në gjuhën gjermane dhe titullohet BANDIT. Për ma shumë degjojeni këngën e DoneLipo dhe bëjeni subscribe kanalin e tij për t’i përcjellur projektet tjera që do i sjellë së shpejti.

Pra prej tash mund të themi se DoneLipo do jetë një konkurent i fuqishëm i raperave në Gjermani dhe Kosovë meqë është shumë i talentuar, pra pas Azet dhe Dardy tani kemi dhe raperin tjetër në tregun gjermanofolës.

https://youtu.be/niYzqaZDJJc