Dorëhiqet, Milikije Halimi apo i keqpërdoret profili?

Përmes një postimi në facebook, kryetarja e komunës së Haraçinës, Milikije Halimi ka bërë të ditur se po jep dorëheqje nga posti i kryetares duke mos bërë të ditur arsyet.
“Të dashur miq, unë prej nesër nuk do të jem kryetare e komunës së Haraçinës, ju dëshiroj shumë suksese në të ardhmen secila dëshirë e juaja u bëftë realitet, me shumë respect Milikije Halimi”, ka shkruar ajo.
Mirëpo, pas pak minutash postimi është fshirë nga profile zyrtarë i Milikije Halimit, e pas disa tentativave të Agjencisë së lajmeve Zhurnal që të mësojë të ëvrtetën lidhur me këtë rast, të dy numrat që disponon ajo dalin pa qasje.
Ndërkohë që, sipas burimeve pranë familjarëve të saj proflili i Milikije Halimit është thyer dhe keqpërdorur nga dikush tjetër me qëllim të dëmtojë kryetaren Halimi.Përmes një postimi në facebook, kryetarja e komunës së Haraçinës, Milikije Halimi ka bërë të ditur se po jep dorëheqje nga posti i kryetares duke mos bërë të ditur arsyet.
“Të dashur miq, unë prej nesër nuk do të jem kryetare e komunës së Haraçinës, ju dëshiroj shumë suksese në të ardhmen secila dëshirë e juaja u bëftë realitet, me shumë respect Milikije Halimi”, ka shkruar ajo.
Mirëpo, pas pak minutash postimi është fshirë nga profile zyrtarë i Milikije Halimit, e pas disa tentativave të Agjencisë së lajmeve Zhurnal që të mësojë të ëvrtetën lidhur me këtë rast, të dy numrat që disponon ajo dalin pa qasje.
Ndërkohë që, sipas burimeve pranë familjarëve të saj proflili i Milikije Halimit është thyer dhe keqpërdorur nga dikush tjetër me qëllim të dëmtojë kryetaren Halimi.