Dren lanson freestylen e ri ‘Lemon Pepper’

Është i ri në moshë, por, mjaft i talentuar.

Fjala është për Drenin, i cili ka ardhur me një projekt të ri muzikor.

“Lemon Pepper” quhet kënga që në fakt është një freestyle i tij.

Teksti u shkrua nga vet ai, kurse, miksimi nga Rony dhe masterizim nga Yekki.

“Lemon Pepper” u finalizua edhe me një klip mjaft luksoz.