E kallin Vjollca dhe Azizi në Dortmund nga Beka Event

Nën një super organizim nga Beka Event me dy nga yjet e muzikës shqiptare si Vjollca Selimi dhe Aziz Murati ishte nata e 9 Marsit për festën e gruas. Zonjat dhe zonjushate e shumta janë argëtuar pa fund në këtë mbrëmje në Dortmund duke dëshmuar edhe suksesin e Bekir Zenunit si organizator për 30 vite. Artistët e njohur kanë dhuruar muzikë live e show pafund.