E keni dëgjuar këngën e re të artistit unik Mc Gima?

Quhet ” Maturant” kënga më e re ardhur nga Mc Gima, djaloshi që quhet Agim Pajaziti që asgjë se ndal por me plot vullnet dhe pasion për këngën ai sjell projekte. Nëse ende se keni dëgjuar dhe parë klipin ne ju ftojmë ta ndiqni më poshtë dhe ta përkrahni artin e tij që është unik pavarësisht vështirësisë së të jetuarit ai është plot optimizën duke na treguar dashurinë e tij pët këngën e për çdo gjë që e rrethon.Kënga e tij më e re është punuar me muzikë dhe orkestrim nga Naim Qukiqi me tekst nga Ekrem Ismajli, videoklipi xhiruar nga Lenes Production, sponsor Golden Eagle.