E sikletshme çka i bën ky qytetar Albin Kurtit (VIDEO)

Udhëtimit të vetëm dhe në pjesën jo VIP të një aeroporti, ia ka parë sherrin lideri i Vetëvendosjes, Albin Kurti.
Në një video që po qarkullon nëpër rrjetet sociale, shihet që një qytetar e humbë krejtësisht kontrollin në momentin që e sheh Kurtin në aeroport. Bashkëudhëtari, teksa e përqafon Albin Kurtin thërret “Parti Enver jemi gati për çdo herë’’. Por bezdia ndaj Kurtit nuk ka kaluar me kaq, bashkëudhëtari qëndron në këmbë përballë tij dhe e bën shqiponjën me duar.