E zjarrtë dhe si një princeshë erdhi Anila Muja

Një këngë plot ritëm e zhanrit dance-hall sapo ka ardhur. Bëhet fjalë për këngëtaren bukuroshe Anila Muja, ku kënga është realizuar nga B2N ndërsa super video nga nga Max Production. Ky është projekti i parë i saj solo me titull “Princess” pas dy këngëve me motrën e saj dhe që në start ka nisur të pëlqehet mjaft.
https://youtu.be/AiaUncxqPj0