Edhe më mirë se te “Nusr-et”, ushqime dhe pije me shije i gjeni tek Austrian Palace

Një shëtitje të bukur padyshim që i shtohet edhe ushqimi i shijshëm, që ofrojnë kultura të ndryshme gastronomike në Çarshin e vjetër të Shkupit, gjegjësisht në Restorantin Austrian Palace, ndër restorantet më të njohura, tradicionale në Shkup.

Gastronomia ka rendit Austrian Palace-in një nga restorantin që konsiderohen si më të mirat për ushqime dhe gatime të ndryshme, por sigurisht që renditja mbetet subjektive, përderisa nuk i keni shijuar specialitetet më të shijshme që ofron kuzhinjeri më me përvoj nga Austrian Palace restoranti.

Një është një nga ambientet më relaksuese në kryeqytet është pikërisht ‘Austrian Palace’, lokal në të cilin krahas ndjenjës shumë komode sigurisht që ju shijojnë dhe ushqimet e mrekullueshme të cilat pregaditen nga specialitetet më me famë në botë, gjegjësisht të kuzhinjerit të famshëm “Nusr-et”.

Kuzhina tradicionale, dhe specialitetet me më famë në botë, të kuzhinierit të famshëm “Nusr-et”, tani mund ti shijoni edhe në Austrian Palace, por jo vetëm, ky restoran u ofron edhe ushqim tradicional, dhe shumëllojshmëri sallatash e plot ushqime të tjera të pasura me antioksidantë. Është një vend që shquhet për superushqimet ushqyese në kryeqytetin- Dardan – Shkup.

Pasi t’i përvoni specialitetet e restorantin Austrian Palace, sigurisht që do t’u ofrohen edhe shumë lloje të ëmbëlsirave të shijshme, dhe një kafe, e posaçme që ndoshta nuk e keni shijuar ndonjëherë.

Mos hezitoni të vizitoni restorantin e njohur në Shkup, me një staf profesional që do të u shërbejnë me përplotë përkujdesje për ta kujtuar knaqësin në këtë restorant.