EDHE PAS GJITHA OBSTRUKSIONEVE JEHONA E MALSISË ARIN TĒ MER PJESË NË FESTIVALIN NË KIRGIZISTAN

ShKA Jehona e Malësisë – Tetovē ariti në Kirgistan,konkretisht në qytetin OSh për të prezentuar kulturën kombëtare në azin qendrore përkrah 28 shteteve ?

Po me keqerdhje themi se aspak skemi qen të pērkrahur nga institucionet shtetrore ?

Njëkohesisht mund te themi se se disa urdhërdhënës ne Ministrin e kulturës jan mburr sepse lobimi i tyre ariti që kjo shoqëri mos perkraheh me asnjë proekt ndërkombëtar ? Por presim që shoqëria jonë të jep maksimumin këtu ne Kirgistan dhe të kthehet ballëlart pamëvarsisht obstrukcioneve që iu bënë kësaj Shoqërie .

Kryetare Liveta Latifi