Ekskluzive: Nikola Dimitrov, i futet garës për president!

Ministri i punëve të jashtme Nikola Dimitrov pritet q ëtë jetë kandidatura koncenzuale mes partive të koalicionit për garën presidenciale, shkruan Noapress.com

Dimitrov, një figurë shumë e pëlqyer edhe nga ndërkombëtarët pritet që të merr dritë jeshile dhe të fillojë fushatën për zgjedhjet presidenciale.