EKSLUZIVE: Rasti “ALFA” është kthyer në rigjykim lënda për Almir Drpjanin të akuzuarin për këtë rast!

EKSLUZIVE sot një lajm i mirë nga Gjykata e Apelit ku sapo kemi marrë përgjigjen se i dënuari me burgim të përjetshëm Almir Drpjani i akuzuar në rastin e montuar tani më të njohura rasti ALFA është ndërprerë dhe është kthyer në Gjykatën Themelore Shkupi 1,shkruan Pa Censure,percjell Info alb.

Tani më i akuzuari Drpjanin është dërguar në paraburgimin e Shutkës.

Ky është një hap shumë i madh drejt drejtësisë për të gjithë rastin. Ngaqë disa herë Pa Censurë ka lajmëruar se ndërprerja e vendimit për Almir Drpjanin do të kthejë në rigjykim edhe dy të dënuarit tjerë të dënuar në këtë vepër Agim Islami dhe Rexhail Ismaili.

Pritni lajme të mira dhe informata të reja së shpejti!