Elisa, vajza e të mbijetuarit të Reçakut këngë për këtë tragjedi

“Reçaku me kullën muze”, kështu quhet kënga e kënduar mjaft bukur dhe me plot interpretim nga këngëtarja e vogël Elisa Halili. Kjo këngë e saj e parë kushtuar masakrës së Reçakut vjet nën zërin e saj plot talent, ndërsa mësojmë se artistja e vogël është vajza e të mbijetuarit të masakrës, Mentor Halili, ku ai ka parë këtë ngjarje me sy ndërsa nga familja e tij humbën jetën shumë persona. Vajza e tij ka dashur që pikërisht këngën e parë t’ia kushtojë vendlindjen së babait duke kujtuar atë ngjarje të hidhur që tronditi botën mbarë. Kënga ka nisur të pritet mjkaft mirë duke marrë komplimente edhe Elisa por edhe për këtë zgjedhje të këngës pikërisht me këtë temë.

https://youtu.be/02cvMv-A7Cc