Elvira Fjerza sjell një super potpuri

Ajo njihet për këngë dhe hite mjaft të bukura e një këngëtare mjaft e kërkuar. Kjo është Elvira Fjerza e cila sapo ka ardhur me një super potpuri për gëzimet familjare që do të jetë e pranishme në çdo ambient shqiptar. “Shum shëtite, hajde lule…” kështu quhet porpuria që ia vlen ta dëgjoni ardhur me një klip të bukur.

https://youtu.be/kd3uYWOZ6qc