Emin Azemi, fitues i çmimit “Mito Haxhi Vasilev-Jasmin” për gazetari

Gazetari dhe veterani i gazetarisë Emin Azemi, është fitues i Çmimit Shtetëror “Mito Haxhi Vasilev-Jasmin” 2018.

“Për angazhimin e tij për një gazetari profesionale dhe për gjithë veprimtarin e tij si gazetar profesionist i ndahet ky çmim”, u tha midis tjerash në ceremonin e ndarjes së Çmimit Për realizim në sferën e gazetarisë