Erdhi “Baby” nga Trimi Jetullahu, një hit që në start

Ritëm, stil dhe një interpretim i veçantë me një super klip. Kjo është ajo që ne shohim në klipin me të ri që sapo erdhi të këngës “Baby” nga këngëtari simpatik Trimi Jetullahu. Për melodinë dhe tekstin është kujdesuar vetë këngëtari, producent Rzon, ndërsa video punuar nga RD Photography. Artisti mjaft i kërkuar ka nisur të menaxhohet shumë fort nga nga SS Event. Kënga që sapo është publikuar ka nisur të pritet mirë e duket që është hit që në start.

https://youtu.be/dNCHiG4csug