Erdhi në jetë ditën e tërmetit, vogëlushja që nuk ‘gjeti’ shtëpinë e saj tani jeton me nënën në hotel

Në foton më lart, vogëlushja që shikoni në krahët e nënës së saj erdhi në jetë pikërisht ditën e tërmetit, më 26 nëntor, i cili mori shumë jetë njerëzish.

Ajo tani ndodhet në hotel pasi shtëpia e saj është shkatërruar, raporton tch. Fatmirësisht nënë e bijë gëzojnë shëndet të plotë.
Deri sot, zyrtarisht janë konfirmuar 51 persona të vdekur dhe 913 persona të plagosur.