Erdhi super projekti nga Argjendi, quhet “Ka me t’marr malli”

Ishte paralajmëruar pak ditë më herët dhe ja ku është super projekti i artistit shumë të talentuar Argjend Heta. Kënga është një baladë e bukur me titull “Ka me t’marr malli”, ku jo vetëm zëri i ëmbël i këngëtarit por edhe një super video realizuar mjaft bukur në alpet e Zvicrës e përshtatur edhe në stinën e dimrit. Kënga me të ardhur në kanalin Youtube ka nisur të pritet mjaft mirë dhe ia vlen ta dëgjoni.

https://youtu.be/_JQJgx6KsUY