Esmeralda Hoti në fotot e reja sjell elegancë dhe klas

Esmeralda Hoti është këngëtarja shqiptare që jeton prej vitesh në Bruksel dhe që karrierën e saj të live-it e zhvillon jashtë kufijve shqiptare, por që herë pas here sjell ndonjë klip solo apo bashkëpunim për të gjithë ndjekësit e muzikës së saj.

Së fundmi ajo ka realizuar një set fotosh në Bruksel nën kujdesin e fotografes Dili Caglan dhe stilimin e veshjeve nga vajza e saj Evelin. Esmeralda në këto foto sjell elegancë dhe klas, të cilin e ka treguar edhe në klipet e saj, ku këto dy tipare e shoqërojnë në çdo dalje të sajën.

Image may contain: Esmeralda Hoti, standing
ADVERTISEMEN