Familja kërçovare hap dyert për familjen 7 anëtarëshe nga Durrësi

Mysafirët tanë nga Durrësi në Cërvicë! Ndihmoni sepse do ndjeheni të lumtur! Shtatë anëtar dhe dy fëmijë të vegjël! Ne e ofruam shtëpinë tonë, nëse ka nevoje bëjeni edhe ju! Ju pershendesim nga zemra dhe te lumtur qe jemi gjallë!