Fatmir Dehari ka një mesazh për Ziadin Selën

“E ftojë Ziadinin që të jetë me ne, të jetë me punë të mbara. Më përmende mobilizimin e shqiptarëve për fitoren e vitit 2013 shqiptarët janë mobilizuar në histori për ideale dhe për koncepte të realizueshme, jo për misione të pamundura i dashur Ziadin. Nuk do të jem aty kur do të përpiqet secili politikan në këtë rast Ju dhe Kasami për të mashtruar shqiptarët”, u shpreh Dehari sot në tubimin në Kërçovë” 😜