Fatmir Dehari nderon diasporën

Për nder te festave te fundvitit,dhe ardhjes se mërgimtarëve komuna e Kërçovës dhe kryetari Fatmir Dehari organizon “Takim me qytetarë”-njofton Info alb.

Me datë 29.12.2018,në ora 13 në restorant “Milenium”

Jeni të mirseardhur,shkruhet ne një njoftim nga Komuna e Kërçovës.