Fatmir Dehari pret në Takim Ministrin e punëve të brendshme Oliver Spasovski

Në profilin zyrtar Kryetari i Komunës së Kërçovës Fatmir dehari ka shkruar për rjedhën e takimit me zv.Kryeministrin dhe ministrin e punëve të brendshme Oliver Spasovski

Sot në takim pune prita zv.Kryeminstrin dhe njëkohësisht Ministrin e Punëve të Mbrendëshme z. Oliver Spasovski.

Gjatë bashkëbisedimit diskutuam rreth projekteve që kemi realizuar dhe atyre në të ardhmen, sigurinë e qytetit si dhe bashkëpunimin midis pushtetit lokal dhe atij qëndror.