Fatmir Dehari uron besimtarët ortodoks

Me dëshirat për paqe, qetësi, gëzim dhe mirëkuptim, në emër të qytetarëve të Komunës së Kërçovës dhe në emrin tim personal, më lejoni të Ju përgëzoj për festën e madhe të krishterë, Krishtlindjet. Kjo festë e madhe na mëson se duhet t’i duam të dashurit tanë, familjet tona, miqtë tanë dhe qytetin tonë. Le të respektojmë njëri-tjetërin dhe të punojmë së bashku për të mirën e të gjithëve.

Komuna e Kërçovës
Kryetar,
Fatmir Dehari