Fejohet reperi i famshëm pejan Vllaznim Veselaj!

Reperi i famshëm Pejanë Vllaznim Veselaj i cili veprimtarinë e tij në hip hop e ka filluar që nga fëmijëria dhe vazhdon ende të krijojë këngë të mira dhe të dëxhuara në tregun shqiptarë ka marrur nje hap tjetër por shum të rëndësishëm në jetën e tij! Reperi është fejuar duke marrur këtë hap të rëndësishem hap ky i cili mund ta bëj dhe për një kohë të caktuar të largohet nga muzika! Muzikën e kam në zemër dhe mëndje por për pak kohë do e lë anash pasi që darsmen do e kemi në muajin dhjetorë dhe deri atëherë do mirrëm me organizimin e darsmes sime! Ne urojmë që reperi dhe e fejuara e tij të trashëgohen!