Femra e parë shqiptare në Tetovë fillon biznes një restorant, hapja solemne në ora 13:00

Një tjetër restorant dhe një hapësirë shumë komode dhe ambient familjarë po hapet në Tetovë më saktësisht nën objektin e komunës së Tetovës. Risi e këtij restoranti është që ushqimi do jetë shumë i pasur me llojllojshmëri ndërsa pronarja dhe menaxherja do jetë femër, edhe atë femra e parë shqiptare në vend që do menaxhojë një biznes të tillë. Hapja solemne e këtij restoranti bëhet nesër në ora 13:00.