Filipçe: Janë siguruar respiratorë, maska dhe teste

Janë siguruar 55 aparate për frymëmarrje prej të cilëve 25 nga ana e Zyrës për shërbime të projekteve të KB-së (UNOPS), përmes mjeteve të siguruara nga Norvegjia dhe 30 përmes UNDP-së nga furnizues nga Kina, për importin e të cilave një pjesë e mjeteve urgjente të cilat i siguroi Bashkimi Evropian për mbështetje të vendit në ballafaqimin me koronavirusin:, kështu njoftoi përmes profilit të tij në facebook, ministri i shëndetësie Veko Filipçe.

Ai gjatë konferencës së djeshme njoftoi se gjatë javës që vjen si donacion pritet të arrijnë ehe 500 mijë maska dhe 20 mijë teste për koronavirusin.