Filipçe: Në çerdhe dhe shkolla duhet të pranohen vetëm fëmijët e vaksinuar

Gjatë nënshkrimit të memorandumit për bashkëpunimit mes Ministris së Shëndetësisë, Ambasadës së Izraelit në Maqedoni dhe Fondit për inovacion dhe zhvillim teknologjik, ministri Venko Filipçe theksoi se si pasojë e rasteve të fruthit në të ardhmen duhet të pranohen nëpër çerdhe dhe vetëm fëmijët e vaksinuar.

Apsolutisht, në mënyrë kategorike do të jemi në qëndrimin se fëmijët në çerdhe dhe nëpër shkolla duhet të pranohen vetëm të vaksinuar, sepse askush nuk ka të drejtë ta rrezikojë shëndetin e fëmijëve të tjerë të vaksinuar!”, theksoi Venko Filipçe, ministër i Shëndetësisë.