Filipçe tregon se 31 vjeçari që vdiq nga korona virusi ishte edhe…

Një pacient 31-vjeçar që vdiq sot në mëngjes në Klinikën e Sëmundjeve Infektive në Shkup është viktima më e re e koronavirusit në vend. Sipas Ministrit të Shëndetësisë Venko Filipce, pacienti kishte një gjendje të rëndë klinike, ishte intubuar dhe ishte vendosur në respirator për frymëmarrje, por vdiq herët në mëngjes.

Sipas tij, 31 vjeçari ka qenë obez dhe për shkak të kësaj mund edhe të kishte ndodhur komplikimi me pasojë fatale.