Fillojnë audicionet e filmit The Uninvited

AFI ENTERTAINMENT dje realizoi audicionin e parë për filmin “The Uninvited” nga regjisori Xhafer Saliu me çka u përzgjodhën edhe aktorët e parë që do të marin pjesë në filmin e parë horor në gjuhën shqipe në Maqedoninë Veriore.
Juria profesionale përzgjodhi 5 aktorët e parë ndërsa regjisori Saliu për Pacensurë tregoi se interesimi është shum i madh dhe premtoi se shum shpejt filmi “Të Paftuarit” do të filloj të xhirohet dhe kjo do të ndodhë menjëherë pas audicionit të dyt i cili do të mbahet më 31 mars.