Flet tifozi anglez që i humbi kuleta në Prishtinë dhe ky është kosovari që e gjeti atë

Pritja që në Kosovë iu bë tifozëve anglezë, i ka habitur këta të fundit, të cilët të gjithë njëzëri thanë, se më mirë se në Kosovë nuk kanë kaluar askund në botë, ku kanë shkuar ta përcjellin kombëtaren e tyre.