Fondacioni Golden Eagle dhe Kompania Frutex nga sot fillojnë fushatën për fonde në mbështetje të punëtorëve shëndetësorë

Fondacioni Golden Eagle dhe Kompania Frutex nga sot fillojnë fushatën për fonde në mbështetje të punëtorëve shëndetësorë duke i’u siguruar pajisje mbrojtëse për luftë kundër virusit Covid 19.

Për çdo kanaqe të shitur Golden Eagle do të ndahen nga 1 cent , gjithashtu qytetarët mund të kontribuojnë duke ndarë mjete në llogarinë e Fondacionit :

IBAN:XK051301001002177848
Swift: BPBXXKPR
Banka për Biznes

Fondacioni Golden Eagle dhe Kompania Frutex nga sot fillojnë fushatën për fonde në mbështetje të punëtorëve shëndetësorë…

Gepostet von Shaqir Palushi am Mittwoch, 12. August 2020