Forumi i Gruas i BDI-së në bashkëpunim me Shtabin Komunal – Likovë, realizon “Marshin e barazisë”!

“Forumi i Gruas i BDI-së në bashkëpunim me Shtabin Komunal – Likovë, realizon “Marshin e barazisë”!

Sot në Karadakun Legjendar tek Pena e Likovës, duke marshuar bashkë me gratë e kësaj ane, Forumi i gruas dha mesazhin për barazi dhe njëherit apeloi për bashkim rreth Platformës kombëtare për Presidentn e Parë Shqiptar! Në këtë event u promovuan edhe kandidatët për deputet të zonës 2 me bartësin e listës Arbër Ademi.” – njoftojnë nga Forumi i Gruas pranë Bashkimit Demokratik për Integrim