FOTO/Ali Ahmeti në takim me Ismet Sylejmanin dhe Xhevat Zekaj!

Diten e sotme ne seline e BDI-se ne Tetove, eshte kryer nje takim ndermjet Kryetarit te BDI-se Z. Ali Ahmeti dhe Ismet Sylejmanit e Xhevat Zekaj!
Takimi eshte bere publik nga vete Ismet Sylejmani ne rrejtin socila Facebook, ku shkruan:

Ne seline e BDI-se ne Tetove!
Te Udheheqesi i Popullit Shqiptar, shoku yne Ali Ahmeti!
Me shokun Xhevat Zekaj!
Tetove,13 Dhjetor 2018!