Foto/ Veleshta pastrohet nga bora, pushteti lokal me kapacitet të plotë për tejkalimin e situatës

Struga po perballet me rreshjet e shumta te bores, te cilat kane sielle probleme ne levizjen e mjeteve. Por Komuna e Struges ne bashkepunim me kompanite nen mbikqyrje te saj jane ne terren me te gjitha mekanizmat per mbajtjen e situates ne kontroll. Veleshta eshte njeri nder fshatrat, i cili ka pasur vemendjen e vecante per pastrimin e bores. Por edhe pse ne cdo moment mjetet e pastrimit jane duke bere punen, situata aktuale eshte nuk eshte e veshtire per levizje, cdo aks rrugor eshte i hapur, por shoferet duhet te bejne kujdes ne levizje. E njejta kompani qe po intervenon ne Veleshte, po mban ne kontroll dhe po pastron edhe ne fshatrat: Belicë, Dobovjan, Tatesh, Oktis dhe te tjere. Kompania e pastrimit edhe ne keto momente eshte ne terren me kapacitete maksimale, gjithashtu do vijoje te jete dhe ne oret e vona te nates ku gjendja e rreshjeve te bores pritet te rritet.

Te kontaktuar nga Strugalajm.org perfaqesues te kompanise shprehen se po bejne maksimumin dhe do te funksionojne 24 ore, per te mbajtur situaten ne kontroll.

Rekumandohet shoferve te kene kujdes ne vozitje!
Temperatura momentale ne Veleshte dhe rrethina eshte -2′ dhe rreshjet e bores vijojne me intesitet te larte/Strugalajm.org/
Foto te mara para pak minutash dhe gjate dites: