Ganiu: Gjithandej po dezinfektohet, sepse kjo ka rëndësi për shëndetin sot!

Kryetari i komunës së Çairit Visar Ganiu njofton se në gjitahndej në këtë komunë po kryhet dezinfektimi, sepse kjo ka rëndësi për shëndetin sot!

Ka vazhduar dezinfektimi i rrugëve në lagjet Gazi Babë dhe Serovë të Çairit.
Përtej dezinfektimit dhe pastrimit, duhet vëmendje, kujdes duhet vetëdije dhe respektim i rekomandimeve në betejën kundrejt virusit si rrezik potencial i shëndetit dhe jetës tonë!” – thotë Ganiu