Gjatë konferencës Pendarovski vendos kufjet, Vuciq: Flet 10 herë më mirë se unë…

Në fillim të konferencës për shtyp të dy presidentëve të Republikës së Maqedonisë së Veriut dhe Serbisë, Stevo Pendarovski dhe Aleksandar Vuçiq, ky i fundit iu drejtua Pendarovskit duke i thënë se nuk ka nevojë për kufje dhe përkthim sepse gjuhën serbe e kupton shumë mirë dhe madje e flet 10 herë më mirë.