Gjithçka gati:”Akademia Solemne Viti i Ri Hixhri 1441-2019″

Manifestimi i vitit të ri Hixhri 1441-2019,Akademia Solemne sapo ka filluar në ambientet e Filharmonisë së R.Maqedonisë së verit dhe e njëjta organizohet nga Bashkesia Fetare Islame ne RMV e në të njëjtën marin pjesë myftitë e gjith myftinive,hoxhallarē,nxënës,student,dhe shum intelektual nga vendi dhe rajoni.

Për më tepër na ndiqni live në infoalb.