Gjon Ukaj vjen më unik, këngë për dëshmorët

Një këngë mjaft e veçantë kushtuar dëshmorëve sapo ka ardhur nga artisti Gjon Ukaj. Kënga mban titullin “Këngë për dëshmorët Prend dhe Memë Lleshi” kushtuar dëshmorëve të kombit nga familja e madhe Marka Lleshi nga Vraniqi i Gjakovës Ju pershendes të gjithve me projektin timë kushtuar Dëshmorve Prend dhe Memë Lleshi.Teksti dhe muzika janë krijuar nga Fatmir Muja, orkestrim nga Burim Krasniqi dhe video nga Bug Production.