Gold Ag: Virusi është hakmarrje ndaj kinezëve për atë që ua bënë myslimanëve

Globi është duke u ballafaquar me rrezikun më të madh vitet e fundit.

Derisa gjithë bota është duke luftuar me pandeminë koronavirus, Gold Ag mendon se ky virus është hakmarrje për atë çfarë bën kinezët, shkruan lajmi.net.

Kujtojmë se para disa muajve në qeverinë e Kinës ishte votuar për ndaljen e ezanit dhe këngëtari thotë se kjo është një ndër arsyet pse është përhapur ky virus.

“Motrat e vëllezërit tanë bën diçka që nuk falet, ngritën dorën në parlament që ezani këtu të ndalet” kishte shkruar Gold Ag.