Gordana fiton në diasporë

Gordana Siljanovska nga radhët e VMRO-së është fituese në diasporë për president të Maqedonisë së Veriut duke lënë pas Stevo Pendarovskin.

Siç mësohet nga të dhënat zyrtare Gordana Siljanovska ka marrë 348 vota ndërsa Stevo Pendarovski i LSDM-së ka marrë 301 vota dhe më keq është Blerim Reka kandidati shqiptarë i përkrahur nga Ash-ja dhe BESA. me 48 vota.

Sot gjithashtu në Maqedoni kanë votuar të burgosurit dhe të personat e sëmurë.