Gostivar: Kamioni aksidenton pêr vdekje 65 vjeçaren

Sot (20-dhjetor) rrethë orës 13 e 40 minuta, në lagjen ,,Maleardi,, në Gostivar, kamion ,,Mercedes,, me rimorkio me targa të Gostivarit, të cilën e ka drejtuar 51-vjeçari A.T. ka aksidentuar këmbësoren P.C. 65-vjeçe nga Gostivari, percjell Fakte. Nga aksidentimi P.C. Ka ndëruar jetë në vendin e ngjarjes, ndërsa mjekët nga Ndihma e shpejtë, të cilët në ndërmjet kohë kanë aritur, kanë konstatuar vdekjen.Hetimet në vendin e ngjarjes ka kryer prokurori publikë, në bashkëveprim me ekipin nga Sektori për punë të brendëshme Tetovë-Stacioni policorë Gostivar, dhe punohet në përcaktimin e shkakut të aksidentit si dhe rrethanat në të cilat ka ndodhur aksidenti.