Grimeri shqiptar Mario e pranon se është homoseksual!

Mario Dedivanovic njëri prej grimerëve më të suksesshëm shqiptarë, i cili tash e një kohë punon me yje të famshme botërore, përfshirë edhe superyllin televiziv, Kim Kardashian. Mario ka fituar çmimin “American Influencer Awards” dhe ishte pikërisht Kim Kardashian , ajo e cila ia dorëzoi çmimin në skenë, pasi 37-vjeçari u ngjit i emocionuar dhe jo më kot. Mes emocionesh e lotësh, grimieri ka bërë thirrje për shqiptarët, që të hapin sytë e zemrën, pasi sipas tij shumë fëmijë në botë rriten mes frikës, dhimbjesh e mendimesh për vetëvrasje, vetëm nga ankthi se familjarët nuk do t’i pranojnë duke qenë ndryshe.