Grubi: Shqiptaret, kanë qenë elementi me konstruktiv në hartimin dhe miratimin e marrëveshjes së Prespës.

“Nje natë para seances në kishim 12 deputete pro marreveshjes, në mengjes kishim rënë në 10 deputete dhe deri sa do te zhvillohej seanca ramë në 7 deputete. Ne na duheshin 8 deputete. Ne i bindem për të gjetur dhe deputetin e tetë për ta ratifikuar marrëveshjen e Prespës në Parlamentin e Maqedonise”, tha deputeti Grubi, në emisionin Top Show.A.