Guximtar Rushani,këngëtari i njohur nga Struga është “Këngëtari më i mirë i baladave”

Guximtar Rushani, këngëtari i mirënjohur nga Struga,mbrëmë mori çmimin e “Këngëtari i baladave më të mira”, në Festivalin, “Alba Polifest” në Shkup.

Këngëtari Guximtar Rushani është interpretues i mrekullueshëm i shumë baladave që janë të shumta në karrierën e tij artistike.
Në këtë festival Guximtar Rushani fitoi këtë çmim me këngën “Para se vjeshta të fillojë”,e kompozuar dhe orkestruar nga Vullnet Ibrahimi.
Guximtar Rushani është një nga këngëtarët e preferuar nga publiku shqiptar i cili kêrkohet shumë në shumë evente të ndryshme artistike.Guximtar Rushani, këngëtari i mirënjohur nga Struga,mbrëmë mori çmimin e “Këngëtari i baladave më të mira”, në Festivalin, “Alba Polifest” në Shkup.
Këngëtari Guximtar Rushani është interpretues i mrekullueshëm i shumë baladave që janë të shumta në karrierën e tij artistike.
Në këtë festival Guximtar Rushani fitoi këtë çmim me këngën “Para se vjeshta të fillojë”,e kompozuar dhe orkestruar nga Vullnet Ibrahimi.
Guximtar Rushani është një nga këngëtarët e preferuar nga publiku shqiptar i cili kêrkohet shumë në shumë evente të ndryshme artistike.