“Hajde se u plaka” projekti i ri muzikor nga Romeo Imeraj (Video)

Pas shumë projekteve të sukseseshme Romeo Imeraj rikthehet fuqishem me nje super projekt. Plot ritem dhe shumë atmosfer kjo këngë përciell në qdo tingull. Romeo Imeraj tani më është artist i afirmuar ne industrin muzikire shqiptare , baza e fansave të ti është e madhe dhe kurjozitet për qdo projekt gjithashtu është i madhë. Kënga e re mban titullin “Hajde se u plaka” dhe shoqerohet nga një videoklip shumë profesional.