Halil Kastrati dhe ‘Jetimat e Ballkanit’ shpërndajnë ndihma në Likovë, Kumanovë, Shkup, Tetovë e Gostivar, do vazhdojnë dhe më tej

Aksionet tona në Maqedoninë e Veriut!

Stafi dhe vullnetarët tonë ishin në Kumanovë e Likovë, në disa komuna të Shkupit, në Tetovë e Gostivar.

Ditëve në vazhdim aksioni jonë do të vazhdojë edhe në komunat tjera.

Pas përfundimit të aksionit në Maqedoninë e Veriut ne do të dalim edhe me listat e donatorëve.

Bamires Zoti ju shpërbleftë

www.jetimat.com

Aksionet tona ne Maqedonine e Veriut!Sot kemi pasur aksione me pako ushqimore ne disa komuna te Maqedonis se…

Gepostet von Shoqata Bëmirëse Jetimat e Ballkanit am Dienstag, 31. März 2020