Halil Kastrati:Përparim,ngushëllime për nënën o vëlla

Perparim

Ngushllime per nenen o vella 😢

Krejt te vogel te vdiq babai i ri mbete edhe pa nene
Megjithate une e di qe jeta jote te ka dhene shume force e durim andaj shume besoje qe edhe kete sprove do ta perballon si burre edhe pse ne moshe je akoma shume i ri

Vdekja e nenes tuaj na ka preke dhe merzite te gjithe stafin pjese e cilit ishe edhe ti vellaqkush
Perparim ti e din shume mire se shume familje qe kemi ndihmuar kemi hasur edhe femije te vegjel pa asnjerin prinde edhe u mundoheshim me ju dhene gajret ne çdo forme dhe menyre andaj edhe sot te duam te forte siç te njohim ne

Na ke pasur gjithmone ne krah dhe do te na kesh perhere
Ngushllime edhe njeher dhe Zoti nenen e meshirofte e ty sabrin ta shtofte